fler alla hjärtans dagar!


Foto: Emelie Wååg
-
Många tycker nog att det här med alla hjärtans dag är en överskattad dag som bara gynnar handeln. Jag är lite ambivalent i frågan. Dels tycker jag ju, självklart, att vi borde älska varandra lika mycket varje dag. Vilket vi säkert också gör. Men som ni också vet så lever livet bara på ibland, vardag blir till helg och helg blir till vardag och så har ännu en vecka gått utan att man skickat det där sms:et, ringt det där telefonsamtalet eller bara sagt rakt ut hur mycket man tycker om någon. Så jag tycker att det är fint att kärleken faktiskt fått sig en egen dag, kanske skulle vi ha en varje kvartal, minst. Så ta nu vara på den här dagen, det behöver inte betyda att du måste springa och köpa en massa saker. Ha bara dagen som en liten påminnelse till att göra det du tänkt att göra, ringa, sms:a eller face:a någon med ett: Jag älskar dig, ta me tusan!
-

Så jag tar tillfället i akt och tackar alla för att ni kikar in här! Ni lyser upp min dag!
emelie


3 kommentarer, Kommentar eller Ping

 1. Mamma

  Jag älskar dig ta med fan.. !

  februari 14th, 2012

 2. <3 <3 hoppas kursen är spännande!

  februari 15th, 2012

 3. Flyttfågeln

  I loved this one!!
  Tack för att du finns min älskade vän :)
  Pussar och kramar
  ”du vet vem”

  februari 21st, 2012

Kommentera “fler alla hjärtans dagar!”