julskyltning.


Foto: Emelie Wååg
-
Det har varit tyst i några dagar. Jag skulle mer än gärna önska mig lite mer tid i julklapp. Men i livet har det inte varit tyst. På jobbet är vi mitt i den intensivaste perioden och efter ordinarie arbetstid kör vi på för fullt med utoin. I onsdags kväll/natt skyltade vi två fönster hos Blomsterhallen i Skövde. Tyvärr är bloggen den förste att lida utav tidsbristen…
-

Trevlig fortsättning på 1:a advent!
emelie


3 kommentarer, Kommentar eller Ping

 1. Gokväll! Känner igen det där, det är bloggen som får stryka på foten först när det är fullt upp med det egna företagandet. Lycka till!

  november 27th, 2011

 2. Vad duktiga ni är! Så fint med lite skogskänsla i skyltfönstret. =)
  Kram Åsa

  november 29th, 2011

 3. Malin Sand

  Så fint…naturen följer med in i butiken. Härligt att skylta i en blombutik där det finns så mycket vackert att använda.
  Man går verkligen igång när det vankas julskyltning, det finns så otroligt mycket fint just runt jul & vi uppskattar väl det extra när det är så grått utanför. Man får plocka bort allt som man kan i vardagen som inte är nödvändigt & njuta av den hektiska perioden, med allt mys fast det är mycket stress. Tjusningen med att jobba i butik!
  Så mycket inspirerande bilder i din blogg. Det var extra kul när jag såg att det var du som skrev här. Blev lite snopen när jag insåg att du är du, Ann-louise dotter.

  december 1st, 2011

Kommentera “julskyltning.”