till försäljning.


Foto: Svensk fastighetsförmedling
-
Förlåt för dålig uppdatering den senaste tiden. Det händer mycket just nu och jag har knappt en ynka sekund till att sitta vid datorn! Jag var i Jönköping för någon vecka sedan och tillsammans med Elin hjälpte vi den här familjen att ”styla” inför försäljning. Så himla roligt, jag önskar att jag hade kunnat komma en gång till och gjort det sista, men jag vet ju att Elin är superduktig och resultatet blev därefter! Tänk vad homestyling kan göra, rummet på bilden var tomt när vi kom dit!
-

Ha en riktigt skön helg!
emelie


En kommentar, Kommentar eller Ping

  1. Det ser verkligen toppenfint ut! Jag gillar de gröna detaljerna, känns somrigt och fräscht och lyfter upp det ljusa trägolvet. Jag gillart!

    Kram
    /Johanna

    juni 10th, 2011

Kommentera “till försäljning.”