ETAGE 1.Bild: Pressrelease, Trendgruppen
-
Den 27:e januari öppnade en ny butik på söder i Stockholm, närmare bestämt på Rosenlundsgatan 40. Butiken som heter Etage 1 inriktar sig på att hjälpa företag med inredningen. Under samma tak huserar nämligen de tio företagen; Aspeqt, Hess, Kirsch Scandinavia, Kährs, Ljungbergs Textil, Mitab, Morgana, Officeline,  Swedstyle och Väveriet. Tanken är att besökaren ska kunna hitta allt som behövs för att inreda en modern arbetsplats från golvet och de angränsande glasväggarna till möbler, kontorsstolar, gardiner och belysning. Bilden föreställer butikens showroom som är ritat av arkitekten Elisabeth Ahlberg.
-

Nähe, nu börjar det bli dags att avrunda denna långa dag. Imorgon fortsätter arbetet med att planera inköp av rekvisita till några nya skyltningar i butiken. Snickaren håller dessutom på för fullt med den nya inredningen på tapetavdelningen, kommer bli så snyggt med de nya svarta och gråa hyllorna.  Att det kan vara en sån kick att få se nytt, nytt, nytt…
God natt gott folk!
elin


Inga kommentarer, Skriv en kommentar eller Ping

Kommentera “ETAGE 1.”